Mai avem nevoie de 1500 lire pentru a doua operație

După zece zile de la operația lui Cosmin, vrem să împărtășim cu voi cum au evoluat lucrurile și să apelăm din nou la sprijinul vostru.

Intervenția chirurgicală a fost una de durată (5 ore), extrem de dificilă și cu complicații. Totuși, zilele ce au urmat Cosmin putea să distingă culori, contururi și obiecte mai mari. Consultația ulterioară operației a confirmat că în interiorul ochiului a rămas un lichid ce trebuie scos printr-o altă intervenție, deoarece în timp acesta va provoca infecție internă. O altă problemă întâmpinată este inflamarea corneei ce a apărut la o săptămână după operație, când Cosmin se afla deja înapoi în țară. După mai multe consultații la medici din Cluj și schimbarea mai multor tratamente, corneea arată puțin mai bine acum.

Astăzi am primit confirmarea că a doua intervenție chirurgicală va avea loc vineri 15 martie, ora locală 11:30. Aceasta va fi gratuită (onorarii medici și sală de operație), însă costurile estimate inițial au fost mult mai mari, astfel că momentan avem disponibili doar banii pentru biletele de avion Cluj-Oxford. Ca să putem acoperi toate cheltuielile (cazare, mâncare, transport local, tratamente și avionul înapoi pentru Cosmin și însoțitorul lui), mai avem nevoie să strângem cel puțin 1500 lire.

Donați și dați vestea mai departe. Hai să vedem, că se poate

Fonduri strânse

Ca să putem acoperi toate cheltuielile noi asociate cu a doua intervenție chirurghicală (cazare, mâncare, transport local, tratamente și avionul înapoi pentru Cosmin și însoțitorul lui), mai avem nevoie să strângem cel puțin 1500 lire.

 

 


Suma necesară
1500
Bani strânși până acum
1586

Donează

ron

RO13BTRLRONCRT0478168101
Banca Transilvania
Cosmin Adrian Moise

eur

RO60BTRLEURCRT0478168101
SWIFT: BTRLRO22
Banca Transilvania
Cosmin Adrian Moise